2016. augusztus 22., hétfő

TOMS BONBONS- SIRÁLYFOS, PATKÁNYHÁNYÁS, ROTHADÓ HAL


Gondolom most mindenki elszörnyedt, pedig nem vicc ez, hanem a valóság. Sőt, a sorozat nem teljes, a kutyafing kimaradt. Én sajnos egy dánt sem ismerek, de ezek után feltételezem, hogy nagyon humorosak lehetnek. A cukorka figurái annyira népszerűek hazájukban, hogy külön vidámparkot is létrehoztak miattuk. A Youtube-on elég sok video van róla. Akit érdekel, a keresőbe a "Bonbon Land"-et írja be.




Hát, igen...elnézve a zacskókat, a rajzokat szép nagyra készítették, hogy a lényeg jól kidomborodjon.


Ahogy mondani szokták, annyira rossz, hogy az már jó. Kíváncsi vagyok, hogy a cukorkák is annyira guszták-e, mint a zacskó. Mondjuk ez a kisejlő piros annyira nem tűnik elrettentőnek. Emlékeim szerint azonban a rothadó hal zöld. (...bár lehet, hogy ez lazac...)Egyébként egyszer nekem is volt hozzá szerencsém egy török étkezdében. Első fura dolog (többször ettem már ott előtte) az volt, hogy egy áráért mindjárt kettőt adtak. (Egy jó tanács: Kifőzdében, étkezdében soha ne vegyél leértékelt  húsételt!!!) A második furcsaság az íze volt, így nem is ettem meg csak a felét. De úgy tűnik ez is elég volt, és délutánra én is úgy jártam, mint a sirály a harmadik cukorkán.



Illata kimondottan kellemes, leginkább a málnaszörpre hasonlít. A látványról nem lehet ezt elmondani. Egy tömbbé összeragadt piros cukorkahalmaz fogad.



Ha elkezdjük szopogatni, egészen finom, gyümölcsös íz bontakozik ki. Már-már kezdünk megnyugodni, hogy szerencsére csak a zacskója borzasztó, egyébként meg minden ok, de akkor előjön egy sós lötty. Ez,amíg tart a gyümölcsös aroma a szánkban annyira nem gáz, mert keveredik azzal. Inkább a végefelé lesz undi, amikor már csak ez van és semmi más.


Azért nem tudom, észrevettük-e, de a zacskók színét nem a témához illő sötét színekbe öltöztették, hanem vidám pirosba, narancssárgába, fehérbe.Így már mindját nagyobb kedvvel kóstoljuk meg, nemde?


A patkányhányás is összeragadt. Ez már azért komplexebb termék. Itt három színnel dolgoztak. Úgy látom ez a patkány evett némi sárgarépát, sajtot és valószínű, hogy a fekete szín a patkányméreg, azért jön ki belőle mindez.
Illata ennek is kellemes, a citom uralja. Ez a citromsárga cukorka velejárója. Annak az íze is citromos...eleinte...utána ebből is jön a sós lé...
A narancssárga, az már az elején sem finom, semmi gyümölcsös jegyei nincsenek.
A feketének, meglepő,de eleinte egészen különleges íze van, és ezt elég sokáig lehet érezni, de sajna a végére ebből is előjön a sós folyam. Azt gondoltam ez lesz a legrémesebb, de talán mind között ez a legjobb. Bár talán ennél a terméknél ez a szó némileg túlzás.





A végére maradt a sirályos. Stilszerűen a témához választva, itt barna cukorkák vannak. Illata ennek is intenzív. (Na, nem olyan...) Ezúttal vaníliás cukros-tejszínes aromák jönnek elő. Ízben is, de az eddigieknél ezt sokkal rövidebb ideig élvezhetjük. Szinte egyből elindul a sótime.

Ez a cukor nagyon jó, ha valakit meg akarunk tréfálni. De kétlem, hogy életünk visszatérő darabja lehet.

Tömege mindegyiknek 125 g.

Gyártja: Bob-Bon A/S, Dánia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése