2016. augusztus 16., kedd

PAWAS BELEBT - ÖRDÖGFORMÁJÚ GUMICUKOR ENERGIAITALBÓL

Jujj,de izgalmas nasi! Nemcsak a megjelenése, de az összetétele sem mindennapi. Ezt ugyanis nem a megszokott gyümölcslével készítették, hanem energiaitallal. Ráadásul nem sajnálták, mindjárt 50%-nyit tettek bele. Jah, ezt a mennyiséget egy átlag gumicukorka is megirigyelhetné!


Szerintem a csomagolást azért készítették ilyen rémisztőre, hogy a gyerekek távol maradjanak tőle. Normál esetben én is ezt tenném, merthogy ki nem állhatom az energiaitalokat, de nagyon kíváncsi vagyok, belül tényleg ördögformájú gumicukrok vannak-e.



Még jó, hogy nincs sötét, lehet, hogy megijednék...


Illatban és színben rendben van. Gyönyörű piros, és valóban az nagyon erőteljes rágógumis-tuttifruttis, kicsit parfümös hatású förgeteg söpör végig az éteren, amint kibontjuk.
Ha megtaláljuk, melyik a gumicukor alja meg a teteje, akkor valóban felfedezhető benne a zacskóról ránkmeredő ördög. Így pirsoban azért cukibb, mint feketén.


Ha megfogjuk, enyhén ragacsos, de könnyen össze lehet nyomni. Állaga tökéletes, minimálisan kemény, kellemes rágni és nem tapad bele a fogsorba. Íze enyhén virágos jellegű (a rózsavízre hasonlít), de alapvetően finom.

Mind ötletben, kivitelezésben, ízben ez egy szerethető termék!

Összetétel: 50 % energiaital-koncentrátum: glükózszirup, szaharóz, guaranakoncentrátum, taurin 0,4%, víz, citromsav, tejsav, aroma, niacin, B6 és B12 vitamin, riboflavin, glükózszirup, kármin színezék, pálmazsír, karnaubaviasz

100 g 334 kcal

Gyártja: EnergySweeties GmbH, Hamburg-Németország,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése