2016. augusztus 30., kedd

ROCKY MOUNTAIN GHOSTBUSTERS MARSHMALLOWS: SZELLEMÍRTÓK HABCUKORKA FORMÁBAN


Le a kalappal az amerikai édességipar előtt. Szinte a filmmel egyidőben megjelentek a szellemes nasik is a piacon. Ifjúkori filmélményeim nagy kedvence volt a Szellemírtók, s bár még a 2016-os részt nem láttam, de az általuk ihletett habcukorkát mentem megkóstolom!


A zacskón a jól ismert figurák látahtók. A zöld szörnyikére nem emlékszem, de a hatalmas habcsók-emberke megvan. Úgy nézett ki, mint az óriás Michelin baba.
Érdemes jól megnyomkodni, mert kellemes puha a tapintása. Autóba kispárnának is simán elmenne.


Kibontva ezekkel az izékkel találkozhatunk. Kétség kívül az eddig kóstolt szellemes termékek közül ezek a legkevésbé felismerhetőek. Illatuk is olyan, mint a kinézetük, semmilyen.
Ennél már csak az szörnyűbb, hogy az ízük is olyan. Annyit fogunk érezni, hogy édesek. Elvileg van fehér meg zöld színű habcukorkánk, de sajnos mindegyikből kihagyták a "finomság" hozzávalót.


Egyetlen pozitívuma van, hogy jó beleharapni. Mivel jó vastag és puha, olyan, minta egy jól felturbózott tollpaplanba huppannánk. Viszont ahol az anyagot éri a nyál, ott kegyetlenül ragacsos lesz. Márpedig ez elengedhetetlen, hiszen kizárt, hogy ezt a böhöm nagy elemet bárki is fulladásveszély nélkül egybe betuszkolja a szájába.


Amúgy pedig 4 féle figura van. Pl. a felső sor jobb oldalija akár angyalka is lehetne ennyi erővel, a mellette lévő meg a Mézeskalács Emberke.

Összegzés képpen azt sem tudom mondani, hogy ez a szebb, mint jobb kategória. Merthogy, egyiksem. Egyetlen értékelhető része a csomagolása, igaz, azt sem vitték túlzásba. Ez a zöld "slimer shape" szörnyike cuki.

Azt hiszem, az alapján, hogy ezek közül mennyit pusztítottam el, nem hiszem, hogy felvételt nyernék a profi szellemírtók közé. A Nimm2 szellemeivel jobban boldogultam:)



Összetétel: glükózszirup, cukro, módosított kukoricakeményítő,disznó zselatin, víz, stabilizátor, természetes és mesterséges aroma


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése