2016. augusztus 25., csütörtök

KATJES FRUCHT SPASS - TRÓPUSI GYÜMÖLCSÖKKEL TÖLTÖTT GUMICUKOR



Ha már a Katjes Frucht Spass szériájából kettőt bemutattam, hát a haramadik se maradjon rejtve. Íme!


Erre már csak egy mini állatka jutott. A csomagolása, a három közül, a legkevésbé megkapóbb,  viszont a trópusi gyümölcsös ízek igen izgalmasnak ígérkeznek. (Figyelitek, ez a nasi kihozta belőlem az alliteráló bloggert:))


Illata, akárcsak a pandáknak, ennek sem éppen túl meggyőző. A gyümölcskoncentrátumok annyira tömény elegyet alkotnak, hogy azt nem nevezném élvezhetőnek.Viszont, ahogy a napfény ráesik, szinte világítanak.



A harmadik zacskó tartalma egyúttal egy harmadik állagot is hoz. Míg a majmos habcukorból van, a panda szalonnás gumicukorból, addig ennek az állaga leginkábbb a szilikonmell-implantátumra hasonlít. Na, nem mintha láttam volna ilyet élőben, de ahogy a tv-ben összenyomkodják, kb. ez is olyan formát vesz fel.
Mint érzékelhető, az alkalmazott formák és színek igen változatosak. Van itt limegerezd, mangó, gránátalma, ananász, és az alulról második sorban lévő narancssárga gömböket nem tudtam beazonosítani.
Ezen kívül pedig van zöld sárga és piros üveg. Ami itt a sok gyümölcs mellett érdekesen mutat, de mindegy is.
Ha szétszedünk egy cukorkát, akkor a benne lévő tölteléktől jó ragacsosak lesznek az ujjaink. Tehát ez jobb, ha nem tesszük.Következésként, egybe kell betuszkolnunk a szánkba. Ne aggódjuk, jó puha, könnyű szétrágni. Elég fogbarátnak bizonyulnak, nem ragadnak be a redőkbe.
Ami az ízét illet. Abba is van az a furaság, ami az illatában. Olvasva az összetételt, talán a belepakolt plusz vitaminok okozhatják ezt. Egyébként nagyon extra aromákat használtak: mangó, banán-kaktuszfüge (citromsárgás üveg), lime, maracuja-őszibarack, ananász, passonfruit.

Bármily érdekes ez a kombináció,  nekem a három közül ez ízlik legkevésbé.

Összetétel: glükózszirup, gyümölcslé és gyümölcskoncentrátum 22,4% , cukor, dextróz, zselatin, citrom és tejsav, kálium-citrát, pektin, természetes aroma, napraforgó olaj, mézviasz, vitaminok

Tömege: 225 g

100 g 338 kcal

Gyártja: Katjes Assin GmbH+Co. KG, Németroszág,https://www.katjes.de/

MÉG TÖBB KATJES KÉPEKBEN:

TROPENFRÜHTE-TRÓPUSI GYÜMÖLCSÖK:



JOGGERS


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése