2016. augusztus 23., kedd

NIMM2 LACH GUMMI MILCHGEISTER - TEJES-GYÜMÖLCSÖS SZELLEMALAKÚ HABCUKORKA


Az elmúlt napokban volt itt már keksz meg Haribo gumicukor szellem. Itt egy újabb a Nimm2-től.
Ami elődeihez hasonlóan szintén nem ijesztgetni szeretne, hanem vidámságot okozni.
Ettől a márkától már korábban megkóstoltam a joghurtos habcukorkát. (http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2014/04/nimm2smile-gummi-joghurt.html) Az osztatlan lelkesedést nem okozott. Így kíváncsian várom, hogy ez a tejes-gyümölcsös kombináció milyen hatásokat vált ki belőlem...
A csomagolása egyértelműen pozitívat. Nagyon cuki ez a bamba piros és ez a vagány zöld szellem.




Szerencsére nem árulnak zsákba macskát, izé szellemet  (inkább zacskóba), a hátuljára ráírták, milyen ízekkel lesz dolgunk. Ha valakinek eddig nem, ezt olvasva biztosan megjön a gusztusa. A maracuja és a vérnarancs azért nem túl gyakori íz gumicukroknál. Nyammi!


Ha kiszabadítjuk a szellemeket a zacskóból, az első, ami szembeötlik, hogy biza, jó vastagok. A kis haszontalanok, éjszaka biztosan gyakran rájárnak a kamra készletére.


Illata maga a tökéletesség. Vaníliás-gyümölcsös-tejszínes. Mmmmmmmmmmmmmmm!!!


A szellemek 4 formában nyilvánulnak meg. A felső bal oldali leginkább pingvinre hasonlít, míg mondjuk a többi inkább  szellemes.
Az elülső fehér közepesen puha habcukorhoz 5 színű gumicukor kapcsolódik: citromsárga -citromos, világosabb narancssárga- maracuja-őszibarack, sötétebb narancssárga-vérnaracs, bordó-málnás, zöld-alma

Ha megkóstoljuk őket, akkor arra a következtetésre jutunk, hog egyszerűen mindegyik zseniális. Ez a fehér habcukorka rész önmagában is tökéletes. Nem olyan ám, mint a Haribo íztelen, kicsit műanyagízű képződménye. Kérem szépen, ennek íze van! De még milyen! Tejszínes-bourbon vaníliás. Önmagában is megállná a helyét, ehhez jön még a kellemesen savanykás, élethű gyümölcsöket megidéző réteg...Ohhh!!! Csak úgy  tobzódunk  az élvezetekben!  Én ritkán eszem meg pár darabnál  többet egyszerre, de ezt nagyon nehéz abbahagyni.
Állaga igaz nem túl pihe-puha, de könnyű rágni, nem tapad bele a fogazatba.

Még jó, hogy nem kiáltottam ki a Katjes Frucht Spass majomfejecskéit az idei legjobbnak, mert most bajban lennék.
Ez is 5*++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Az alkotók itt nem adtak nevet a szellemeiknek,nem úgy, mint a Leibniz. Így mindenkinek a fantáziájára van bízva a dolog. Én kettőt tudok: Booooooob és Húúúúúúúúgo:))




Összetétel:glükózszirup, cukor, gyümölcslé 5,5%, tejsavópor, zselatin, szorbitszirup, pektin, citrom és tejsav, aromák, tejfehérje, spirulina és fekete répa koncentrátum, vitaminok, karnaubaviasz, fehér méhviasz

Tömege: 225 g

100 g 327 kcal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése