2016. augusztus 11., csütörtök

HARIBO RAINBOW FRIZZI



A "rainbow" elnevezés a cukorkagyártóknál elég gyakori. Kifejezi a sokszínűséget, ráadásul, ha a szó jelentésére gondolunk, és megjelenik a jelenség a szemeink előtt rögtön elmosolyodunk. Igen, a szivárvány jó érzéseket kelt. Nyilván ezt használja ki az édességipar is, mert valószínű, hogy ezeket a termékeket szívesebben megvesszük.
Jaj, ez a bevezető kicsit fapados marketinges villámtanfolyamra sikerült. Jobb, ha a lényegre térek...


Már a zacskót is színkavalkáddal borították. Na, ehhez még jönnek a szívek, ráadásul angyalkát imitálva.Tökéletes giccsparádé, ennek ellenére, nem tudom elmarasztalni, mert csak úgy ontja magából az életörömet. Ez kell nekünk!!!


Belsejében sem fogunk csalódni. Végre egy Haribo, aminek isteni illata van!!! Árad belőle a gyümölcs! Látszik, hogy ebbe nem alkalmazták a rémes málnaaromájukat.
A formák annyira nem rafkósak. Egy db 3 cm hosszú és 1 cm vastag. Belsejében van egy habosnak tűnő fehér réteg, körülötte meg egy cukrozott színes burkolat.
Beleharapva kicsit meglepődtem, mert puhábbnak gondoltam. Kell ezt rágni rendesen, de nem annyira durva, mint az utólag bemutatott kettő változat. (Waldgeister és Pinky&Lilly).
Az ízeket nem mindegyiknél sikerült beazonosítanom. A citromsárga fogalmam sincs milyen, a zöld almás lehet, a piros talán ribizlis. A legérdekesebb a kék, annak leginkább szappaníze van. De ne ijedjünk meg, mert alapvetően nem rossz!
Mindezek mellé pedig társul egy enyhén savanykás mellékíz, amit a külsejére szórt ropogós kristálycukor-keverék képvisel.

Összességében: színes, szagos és még kellemes ízű is! Mi kellhet még?



Összetétel:





Gyártja: Haribo Espana S.A.U.

MÉG TÖBB HARIBO KÉPEKBEN:

MÖPSE


LACAROO


MÉG TÖBB RAINBOW NASI BEJEGYZÉS:

MENTOS RAINBOW
MERBA RAIMBOW

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése