2016. augusztus 11., csütörtök

HARIBO MIAMI PIK



Ez a példány még a foci eb-ről maradt itt. Sajnos, nem sikerült rájönnöm mi köze van Miami-nak a francia eb-hez. A megfejtéseket kommentként meg lehet írni:)))



Ez a csomagolás annyira nem  barátságos, mint az előző. Míg ott a szivárvány jelent meg, itt a villám, ami éppen lecsap a kupagyőztes francia zászlóra, és jól kirojtozza a végét.:((
Úgy látszik a Haribo megelőlegezte a franciáknak a győzelmet, dehát nem így lett.
Igaz, a portugál zászlót  nehéz lett volna gumicukorkába önteni, mert ugyebár az nem csak színekből meg sávokból áll, hanem minta is van benne.


Ehelyett van viszont német, meg magyar/olasz (nézőpont kérdése), meg spanyol, és a már előbb említett francia.


A zacskó tartalma nem kimondottan büdös, de van némi patika szagú beütése.
A német zászló már önállóan is megjelent anno, az fekete ribizlis volt, és kimondottan finom. Sajnos, itt ebben nem ugyanaz  van. Ha egyben beleharapunk, akkor leginkább a külső por savanykás íze érvényesül csak. Viszont, ha felfedezzük, hogy ezek csíkokból vannak összerakva, akkor már a különböző színek önállóan is megkóstolhatók, és akkor már jobb élményekben lesz részünk.
A citromsárgának és a fehérnek kimondottan kellemes citromos íze van, a kék ugyanaz a szappanos, mint a "rainbow fizzi"-ben, a piros a ribizlis, a fekete nem tudom milyen, de nem rossz. Egyedül a zöld nem nyerte el a tetszésemet, enyhén a fűre emlékeztet. De lehet, hogy csak rosszul sikerült zöldalma-aromát választani.



MÉG TÖBB FOCIS HARIBO:

FAN GUM
PASTA-FLAGGA-GERMAN FLAG GUM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése