2016. augusztus 31., szerda

HARIBO RHUBARB&CUSTARD SPLATS: REBARBARÁS-CUSTARD KRÉMES GUMICUKOR


Ma a Haribo angliai szériájából mutatok be egy darabot. Méghozzá nagyon angliait. Szerintem itthon 5-ből 4-en se rebarbarát, se custard krémet nem ettek még. Én tutira benne vagyok a 4-be. Így érdekes lesz elsőre ezekkel gumicukor formájában megismerkedni. De, el kell kezdeni valahol, most éppen itt...


Úgy látszik, nagy rizikófaktor lehet ez a kombináció, nem merték nagy zacskóba tenni. Mindössze 80 g-nyi van belőle.


Illata nagyon kellemes. Tortakrémes jellege van. A custard krém alapvetően egy főzött vaníliás krém. Mi is használjuk sütikbe, csak épp nem így hívjuk.


A gumicukrok piros-sárga színátmenete a Haribo Pfirsche-re (őszibarack) hasonlít. Ízben azonban, szerencsére, nem olyan műanyag és édes, hanem kimondottan savanykás. És pont olyan az íze, mint az illata, tehát maximálisan önazonos. Érződik benne a vaníliakrém, a gyümölcsös jelleg. Ha az állaga nem lenne ennyire makacsul rágós, kimondottan finom lenne. Így csak az érdekességként elmegy kategóriába sorolnám. Jaj,jaj,jaj! Átvehetné a Haribo a Katjes keményebb gumicukorka anyagát. Néha olyan jó ízeket tudnak produkálni, csak ez az állag ne lenne ennyire rémes!


Összetétel:

glükózszirup, cukor, zselatin, szőlőcukor, citromsav, aroma, növényi-és gyümölcskoncentrátumok

Tömege: 80 g

100 g 346 kcal

Gyártja: Haribo Anglia


MÉG TÖBB HARIBO KÉPEKBEN:

GYÖMBÉRES-CITROMOS KUTYAFEJEK


LACAROO TOFFEE



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése