2016. augusztus 18., csütörtök

KATJES FRUCHT SPASS - MAJOMFEJ ALAKÚ HABCUKOR


Alig, hogy a Katjes megnyitotta a 3D gumicukorkanyomdájukat, máris előálltak egy újabb szériával, a "Frucht Spass"-szal. Ebből láthattok majd 3-at. Ez itt a majmos változat.


A csomagolást vidám színekbe öltöztették, és mindegyikre tettek zöld pálmafákat is, csak, hogy érezzük a törődést. Nagyon cuki a rárajzolt majom is, ezek a kerek mellek irigylésre méltóak...



Illata zseniális! Leginkább a frissen sült meggyes pitére hasonlít. Nem véletlenül, a leírás szerint meggyes és banános habcukorkákkal van dolgunk.




Míg a zacskó hátuljára 2 db majomfejet tettek, addig meglepő, de a zacsiban háromfélét találunk. A csupa sárgát kihagyták. Igaz annak a mennyiségét nem vitték túlzásba, összesen 4 db van belőle, meggyesből 9, míg a sárga fejű, piros fülűből 12 db.

Méretük is elég jelentős: 3,7 cm hosszúak és 4,5 cm szélesek (fültől fülig)

Mindezek mellé az arckifejezésük is eltérő. Nagyon helyesek:))))))))



Állaguk is zseniális. Ahogy kettétörjük a finom, illatos aromák még inkább előtörnek, így nem csak az ízlelőbimbóink, de a orrunk is tobzódik az jóban.
A banánaroma nem a habbanánokból megszokott, ez valami más. Nem annyira édes, sőt enyhén savanykás, mindamellett amint megettünk az egyiket, rögtön kiáltunk a másik után, annyira jó.
Ugyanez elmondható a meggyesről is. A zacsi kinyitásakor ezt lehet inkább érezni és megkóstolásakor sem fogunk csalódni. Magávalragadó és élethű!

Ez a termék így, ahogy van tökéletes!!!! Imándooooooooooom!

Összetétel:
glükózszirup, cukor, 10% gyümölcskivant és gyümölcslé, maltodextrin, glükóz-fruktóz szirup, kálium-citrát, citromsav, pektin, természetes aroma, burgonyaprotein, napraforgó olaj,méhviasz, vitaminok

Tömege: 225 g

100 g 344 kcal

Gyártja: Katjes Fassin Gmbh+Co. KG, Germany,https://www.katjes.de/wir-bei-katjes.html

Ráadásként pedig csak képekben, merthogy ez nem került be a blogba, de itt van a Juicee Gummee szintén majmos gumicukorkája. Emlékeim szerint ez állagban nem volt ennyire pihe-puha, és édesebb is volt, de azért nem volt rossz.



 JUICEE GUMMEE MAJMOK:




MÉG TÖBB KATJES KÉPEKBEN:

TROPENFRÜHTE



JOGGERS


MACIK:


SHOPPING QUEEN:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése