2016. augusztus 30., kedd

SPACE MALLOWS- DIE SAURE INVASION COLA- KÓLAÍZŰ SAVANYÚ HABCUKORKA


Ha már a habcukroknál tartunk, íme még egy. Mint látható, csomagolását tekintve bizony ez is elég izgalmas képződmény. Ezúttal azonban az íz is biztató, legalábbis számomra, hiszen nekem a kólás cukorkák a kedvenceim.


Annyira imádnivaló ez a Küklopsz űrbéli változata! Látszik rajta, hogy ő is élvezi a kólás ízt. Hja! Nem kérdés, ha egy űrlény a Földre látogat, első dolga, hogy megkóstolja a kólát meg az ebből készült finomságokat.


A zacskó elejénél már csak a hátulja érdekesebb. Van gy képregény rajta, aminek lényegét megpróbálom most átadni. Ez sajnos a második rész, így lehet, hogy annyira nem fogjuk érteni.

Cím: A savanyú kóla invázió

A "Mallow" bolygó lakói élik mindennapjaikat, miköbzen észre sem veszik, hogy az űrből figyelik őket. Az idegenek hirtelen támadásba lendülnek és kólával teli üvegekkel bombázni kezdik a bolygót.
Az üvegek a bolygó külső burkába fúródnak, s a kiömlő üdítő feltölti az egész bolygót nedvességgel. ( Feltételezem az volt a támadók célja, hogy a kóla majd szétolvasztja a bolygót - ez nincs a szövegben.)
A támadás végül is a visszájára sült el, nemhogy megsemmisítette volna a Mallow bolygót, de lakói azóta sokkal boldogabbak, hogy ilyen finom helyen élhetnek.

A sztori után most esik le, hogy nem a Mallow-k jöttek a Földre, hanem ezek szerint MI földlakók lennénk ilyen ellenségesek???...vagy más bolygón is ismerik a kólát???

Erről eszembe jutott "Az istenek a fejükre estek". c. film, amiben a cuki busman fejére esik a kólásüveg.

Tulajdonképpen továbbgondolva a dolgot, az ufo-k sok amerikait raboltak el, lehet, hogy egyiknek épp kólásüveg volt a kezében... Lehet, hogy már nemcsak világmárka, de univerzális is???:)))


Úgy látszik, azért csak sikerült néhány darabot kinyesni a Mallow bolygóból. Egy zacskó 250 g, s szép mennyiség belefért ezekből a hengerekből. Illatát egyértelműen a kóla határozza meg, de annyira nem ingerlő, mint általában a hasonló cukorkák. Méretét nagyjából egy átlagos száj nagyságához tervezték, de ha kettétörjük, akkor kényelmesebb lesz rágni.
Egy db úgy épül fel, hogy van egy külső, egyértelműen kólás ízű habcukorka, ami meg van szórva savanykás kristályukor-keverékkel, a  belseje pedig egy édes, semleges ízű habcukor. Állaga jó puha. Engem zavar, hogy ropog a cukor a számban, de ízben jól kiegészíti egymást az édes és a savanyú kettőse.  Nekem a kólás kemény-és gumicukrok jobban bejönnek, de ez is élvezhető.



Összetétel:

glükóz-fruktózszirup, cukor, víz, zselatin, almasav, aroma, ammónia-karamell (?),

Tömege: 225 g

100 g 345 kcal

Gyártja: Confiserie Van Damme, Belgium,http://www.vandammegroup.com/en/content/products

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése